Välkommen att skriva i Åstorps Brukshundklubbs blogg!

Vill du skriva ett par rader i klubbens blogg?

Kontakta strahle84@hotmail.com, så hjälper hon dig!

Avslappningskurs

2012-03-13

Avslappning och passivitet har alltid legat mig varmt om hjärtat. Men ibland har det varit svårt att nå ut till sina kursare hur viktigt det är.
Att bara sitta passiv under ett kurstillfälle har inte alla förstått är lika mkt träning.
I höstas började jag spåna på att hålla en kurs om detta. Det har varit svårt att hitta övningar men många skriver ju hur viktigt det är.
Efter del del jobb blev resultatet en kortkurs på 4 tillfällen och med 6 deltagare och inomhus.
Det var 6 olika hundar. Gamla som unga. Vissa var pipiga och oroliga medans vissa sov.
Det har varit en mkt intressant kurs att hålla. Att  se skillnaderna på hundarna, vilka framsteg som sker har varit jätte kul att följa.

Tack till Lena, Ylva, Sara, Jenny, Jessica, Pernilla för ni ville gå min avslappningskurs och bli "försökskaniner" Hoppas vi ses på  uppföljaren!
Tack till Carolin & Sandra för hjälpen.
Tack till HUG som gör det möjligt att man får hålla kurser som man själv brinner för!

// Sara Andersson m Kiron och Bazz

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)