Hundägarutbildningsgruppen (HUG)

Hundägarutbildningsgruppen (HUG) ansvarar för hundägarutbildningen på klubben och det är med oss du får din första kontakt när du anmäler dig till kurs.

Utöver det ordinarie kursutbudet på Åstorps Brukshundklubb har vi även som mål att kontinuerligt hitta nya spännande kursformer, det kan vara allt ifrån roliga aktiveringskurser med våra dukiga instruktörer till tävlingsträning på hög nivå för någon av landets bästa hundförare.

Vi har även möjlighet att hjälpa andra klubbar med utbildningar som tex. specialer i spår och sök eller instruktörsutbildningar.

Alla våra kurser hålls av utbildade instruktörer som vidareutvecklas hela tiden, både genom vidareutbildning men även genom egen hundträning.

Det är HUG som håller kontakten med Studiefrämjandet då vi har dem som studieförbund.

Har Ni några speciella önskemål eller förslag som har med utbildning att göra, kontakta utbildningsledaren.

Mimmi Elfing      0704-549097  mimmi.elfving@outlook.com

Sara Andersson      0707-18 07 27    saraochirre@hotmail.com