Träning

Klubbens appellplaner

Klubben har idag tre planer som vi kan träna på. Det är den inhägnade planen på samma sida som klubbstugan. Om du följer rastslingan når du de andra två appellplanerna; den lilla gräsplanen närmast skroten som sedan mynnar ut i en större plan på andra sidan gångbron uppe på platån, på denna lite större plan klipps inte gräset regelbundet. Nästa appellplan hittar du även den i anslutning till rastslingan precis vid sidan om den stora planen.

Våra medlemmar är välkomna att träna på appellplanen alla dagar i veckan, om det pågår kursverksamhet bör du fråga instruktören var du kan träna utan att vara i vägen. Om det är trångt har kurser alltid företräde. Vid tävlingar är appellplanen inte öppen för träning.

Se karta över området här!

Fri träning på onsdagar

På onsdagar har vi fri träning på klubben. Då är alla medlemmar välkomna att deltaga. Vi samsas om planen och hjälps åt om det behövs. Det är upp till var och en vad som ska tränas. Här får vi möjlighet att träna platsliggning med olika hundar och störningar.

Stugan är med säkerhet bemannad dessa kvällar mellan 19.00-20.00

Välkomna!

Löptikar

Löpande tikar, dock ej tikar i höglöp tillåts träna på appellplanen och delta i kurs. I samband med tävlingar får ej löptikar vistas på appellplanen efter torsdagsträningen t.o.m. tävlingarna är avslutade.

Träningsredskap

Vi är rädda om vårt material, det vi plockar ut tar vi in igen, rallyskyltar finns i boden att låna, medlemmar har rätt till koden till agilityboden. På lydnads hindren ska alla plankorna läggas upp efter användande.

Kontakta Terese Svensson för kod till agilityboden tel 073-649 37 29 eller winna_myran@hotmail.com.