Trivselregler

• Rastning av hundarna sker antingen längs den asfalterade vägen eller på vår rastslinga som du hittar mittemot parkeringens nedre del på motsatta sidan av vägen.

• Vi plockar upp efter våra hundar och kastar i kärl avsedda för ändamålet.

• Vi parkerar på samma sida av vägen som klubbstugan, parkeringen nedanför den inhägnade appellplanen tillhör också klubben.

• Löpande tikar, dock ej tikar i höglöp tillåts träna på appellplanen och delta i kurs. I samband med tävlingar får ej löptikar vistas på appellplanen efter torsdagsträningen t.o.m. tävlingarna är avslutade.

• Våra medlemmar är välkomna att träna på appellplanen alla dagar i veckan, om det pågår kursverksamhet bör du fråga instruktören var du kan träna utan att vara i vägen. Om det är trångt har kurser alltid företräde. Vid tävlingar är appellplanen inte öppen för träning.

• Vi är rädda om vårt material, det vi plockar ut tar vi in igen, rallyskyltar finns i boden att låna, medlemmar har rätt till koden till agilityboden. På lydnads hindren ska alla plankorna läggas upp efter användande.

• Vi är få rökare på klubben, ni som röker tömmer själv askfaten efter er.

• Vi hjälps åt att tömma bajstunnorna när vi ser att det behövs.

• Det är endast på vår egen mark (se karta) vi som medlemmar har rätt att vistas, det är viktigt att vi visar hänsyn till våra grannar.