Enskild träning

Åstorps Brukshundklubb kan nu erbjuda enskild träning för vår Avtalsinstruktör Theresa Lindahl.

Theresa är utbildad specialseradhundpsykolog, problemhundskonsult och instruktör i bla allmänlydnad.

Alla kan/hinner inte att gå kurs, då kan detta vara ett alternativ för dig!

Kanske känner du att ni behöver hjälp innan ni är mogna att gå kurs. Kanske vill du hålla er uppdaterade mellan kurser. Valet är ditt!

OBS! För att kunna boka tid måste du vara medlem i Åstorps BK!

Träningen bedrivs på Åstorps Brukshundklubb, observera att annan träning kan förekomma på appellplanerna.

Bokning och frågor via e-post: Theresa Lindahl

dolovisas@telia.com

Träningen/undervisningen läggs upp enligt dina önskemål och behov.  Viktigt att du meddelar Theresa dina förslag, glöm inte att skriva hur lång tid du önskar, dina kontaktuppgifter, hundens namn och en beskrivning av vad du önskar hjälp med. Skriv även om du har möjlighet att träna under dagtid. Vidare info får du via e-post. Minsta möjliga tid är en timme. (60 min)

Pris: 450 kr i timmen, oavsett antal deltagare

Observera att om ni är fler än en deltagare är det viktigt att ni själva kommer överens om hur ni vill disponera tiden.

Välkomna att höra av ER!!!

Ett utbildningscentrum för den aktiva hundägaren

Har du frågor om "Enskild träning" kontakta:
Utbildningsgruppen vi

nås lättast på mejl