Hitta fastighetsskötsel i Stockholm

Tror du att en fastighetsskötare i Stockholm bara driver fastighetsskötsel och tillhörande markområden – tänk om. Fastighetsförvaltare hjälper till med en rad olika uppgifter som sträcker sig från den dagliga driften av dina hyresfastigheter till att säkerställa att byggnaderna står i ett gott skick.

I den här artikeln går vi in på djupet över vad en fastighetsskötare gör och hur de kan hjälpa dig ta hand om din byggnad.

Vad gör en fastighetsförvaltare?

En fastighetsskötare är någon som har ett övergripande ansvar att sköta den dagliga driften av en fastighet. De är ansvariga för att ta hand om hyresgästers behov och förse dem med tjänster och service. Detta inkluderar alltifrån att bistå med hjälp av reparationer, underhåll och överlämna nycklar till nya hyresgäster. Deras mål är att se till att hyresgästerna i fastigheterna trivs, löpande underhållsarbete, och att fastigheten förvaltas på rätt sätt.

Tips om fastighetsskötsel i Stockholm

Att förvalta en fastighet är ett väldigt stort ansvar som kräver en stor expertis. Av denna anledning väljer många fastighetsägare att lägga ut sina fastighetsförvaltningsbehov hos ledande fastighetsskötsel Stockholm som besitter expertis inom området. Dessa kan hjälpa till med allt från drift och underhåll som behövs för att förvalta kommersiella och/eller industrifastigheter så att de fungerar så optimalt och effektivt som möjligt.

Andra tjänster som de kan hjälpa till med inkluderar:

  • Övervakning – Ansvara för säkerhet och åtgärder för att spara energi.
  • Sanering – Hjälpa till med att sanera fukt- eller mögelskador och förebyggande åtgärder.
  • Tekniska installationer – Säkerställer att tekniska system blir korrekt installerade, alltifrån ventilation och värmesystem till portar och hissar.

Snittpriset för fastighetsskötsel ligger någonstans mellan 60 och 100 kronor per kvadratmeter och år. Men därutöver tillkommer det andra tilläggsavgifter beroende på vad du behöver hjälp med. Av detta skälet är det bäst att ta kontakt med 3-5 olika fastighetsförvaltare och be dem om prisofferter – så att du kan hitta det bästa priset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *