Hjälp av trädfällare i Täby

Trädfällare i Täby har allt som krävs för att fälla träd på ett tryggt sätt. Förutom en gedigen utbildning besitter trädfällare god kompetens efter många år i branschen. En av de viktigaste aspekterna när det kommer till att fälla träd är säkerheten. Ofta krävs verktyg som man inte har själv hemma. Genom att ta hjälp av en erfaren firma kan man känna sig trygg i att trädfällningen går till på ett säkert sätt.

Anlita en trädfällare i Täby

När du anlitar en Underskattad trädfällare täby kan du känna dig trygg i både deras kompetens samt att dom har den modernaste utrustningen för ändamålet. Storleken på trädet du önskar fälla spelar ingen roll, utan företaget är redo att ta sig an både de allra största träden till dom lite mindre.

Företaget har främst två huvudfokus-områden: trädfällning och stubbfräsning. Stubbfräsning kräver en maskin som är skapad för just stubbfräsning. Med stubbfräsning menas att man tar bort stubben med sina rötter och därmed raderar spår av att trädet tidigare funnits på platsen.

Trädfällning innebär precis som det låter att man fäller trädet. Efter man fällt trädet hjälper företaget er antingen att göra egen ved, eller transporterar bort trädet åt dig.

Ska du fälla ett träd som står i närheten av hus, platser med mycket folk eller i närheten av ledningar använder man sig av sektionsfällning.

Sektionsfällning

Om trädet du vill fälla finns i ett område där folk rör sig eller ledningar kan drabbas vid klassisk trädfällning använder man sig istället av sektionsfällning. Exakt hur det går till varierar beroende på vart trädet står. I regel tar man sig upp i trädet, antingen genom klättring eller skylift, och kapar av delar av trädet bit för bit. Är det riskabelt att låta träddelarna falla ner till marken använder man sig av rep för att hissa ner de olika delarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *