Proffsig målare i Malmö

En ny färg kan göra underverk med ett rum och vill man få ett professionellt och hållbart utfört målningsarbete med stor kompetens, ska man definitivt anlita målare i Malmö! Ibland kan man behöva lyfta hemmet med en snygg, ny målning eller kanske förbättra företagets väggar.

Tjänster med trygghet

Man kan känna sig trygg med målare i Malmö då man får en garanti på det arbete som utförs och är Industriledande målare malmö med proffsiga slutresultat. Man får kunniga målare som följer din vision av hur du önskar att slutresultatet ska bli. Arbetet görs mycket grundligt och målare i Malmö är mycket stolta över sitt arbete. Arbetet kan utföras både för privatpersoner och företag stora som små. Tjänster som utförs är bland annat målning både invändigt och utvändigt, målning av nybygge, underhållsmålning, tapetsering och all övrig målning. Som kund får man dessutom all vägledning och råd inför att förverkliga sitt målningsprojekt. Tanken är också att färgen ska hålla i många år framöver.

Fördelar med målare i Malmö

Man har mycket att vinna genom att anlita målare i Malmö då man får ett brett utbud av tjänster och mångårig erfarenhet! En annan fördel med att anlita målare är att man har möjlighet att utnyttja ROT-avdraget. Dock finns det vissa krav som ska uppfyllas, bland annat att arbetet ska utföras i nära anslutning till ditt hem, eller om man bor i villa och behöver få garaget målat får man avdrag för detta med, dock inte om det är ett garage som tillhör en bostadsrätt. Det man kan få avdrag för är målning av tak, golv, element och väggar. Avdraget ligger på 30 % av kostnaden med upp till 50 000 kr. Det finns också krav på att målaren man anlitar betalar F-skatt för att man ska kunna använda ROT-avdraget. Med trygga garantier, väl utfört målningsarbete och med passion, är målare i Malmö ett klokt val!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *