Välkänt proteinpulver

Proteinpulver för en vältränad kropp

Sommarsäsongen närmar sig med stormsteg och många har börjat tänka på och planera med Proteinpulver inför “beach 2020” – det vill säga att kunna visa upp en snygg och vältränad kropp på stranden under de lättklädda sommarmånaderna. För att nå träningsresultat krävs disciplin, hård träning men också att man äter rätt. 

Att få i sig rikligt med protein innebär att träningens resultat tar ut mer av sin potential och minskar mängden kroppsfett. Många använder proteinpulver som man kan blanda ut med vatten eller mjölk och gör så kallade “shakes”. Med proteinpulver kan de därför på ett smidigt sätt få i sig den mängd protein som kroppen kräver för att träningen ska ge det resultat man önskar. 

Stor variation bland smakerna

Du kanske fortfarande är lite skeptisk till hur proteinpulver egentligen smakar. Pulver, kan det verkligen vara gott? Din skepsis är inte obefogad – men däremot finns det mängder av smaker att välja mellan för att kunna vända din inställning. Banan, choklad, jordgubb, hallon, mint… Det finns i princip ett ännu större utbud än av milkshakes. 

Så, här har du förutsättningarna för att dra till dig den uppmärksamheten du önskar när du ligger på playan i sommar och blottar din bringa. Träning – men också ett högt proteinintag genom rätt kost i samband med träningen. Protein som du enklast, smidigast och godast får i dig genom pulver.

Smidigare med proteinpulver än en kycklingklubba

Protein hittar du naturligtvis i “vanlig” mat som exempelvis tonfisk, kyckling, ägg och bönor. Det finns dock flera fördelar med att komplettera måltider med proteinpulver för att utöka ditt proteinintag. Dels är det betydligt mer protein per krona i pulver jämfört med exempelvis kyckling. Vill du bunkra med protein är proteinpulver därmed ekonomiskt fördelaktigt. 

Men den största fördelen finns nog ändå i smidigheten som erbjuds med proteinpulver. Att mixa pulvret till en shake och ha med sig på gymmet är betydligt enklare på alla sätt och vis än att ha med sig en matlåda med massa kycklingklubbor inslagna i folie. Dessutom är det ganska mycket mindre kladdigt att hantera shakes än just kycklingklubbor eller annan mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *